Izdevniecība “Titam Divi” izdevusi evaņģelizācijas bukletu “Tavam priekam”, kas palīdzēs katram kristietim un draudzēm pildīt Lielo Pavēli, sludinot evaņģēliju. Bukletam ir gaumīgs dizains un tas apskata katram cilvēkam būtiskus jautājumus.

Šis evaņģelizācijas buklets atbild uz vairākiem pamatjautājumiem par Dievu un mums. To var lietot, lai pastāstītu neticīgajiem par Jēzu, vislielāko Personu visā Izplatījumā, kas aicina cilvēkus ne tikai nākt, bet arī nākt viņu pašu priekam.

Iknedēļas garīgās izaugsmes raksti “Titam Divi” tīmekļvietnē ir arī klausāmi audio versijā. Raksti ir tulkoti no uzticamiem, bibliskiem resursiem, un rūpīgi atlasīti mūsdienu kristieša vajadzībām. Ļoti ērti ir šo klausīšanos apvienot ar rīta vingrošanu, ceļu uz/no darba, ēst gatavošanu un citām ikdienas nodarbēm. “Izmantojiet laiku, jo šīs dienas ir ļaunas.” Efeziešiem 5:16.

Tāpat strauji pieaugot grāmatu skaitam, izdevniecība “Titam Divi” meklē nelielu noliktavu Rīgā, Daugavas labajā krastā. Par piedāvājumiem vai ieteikumiem var rakstīt uz info@titamdivi.lv vai zvanīt 28686421.