Lai gaidāmie Kristus Augšāmcelšanās svētki nebūtu tikai ikgadēja tradīcija, bet tie tiktu sagaidīti ar atjaunotu sirds ticību, Ogres Trīsvienības baptistu draudze no 21. līdz 24. martam organizē svētīšanās dievkalpojumus, kuri tradicionāli tiek rīkoti, lai aicinātu ikvienu pastiprināti meklēt Dievu un Viņa vadību savā dzīvē.

Ceturtdien un piektdien dievkalpojumi sāksies pulksten 19:00, un iesāksies ar slavēšanas un pielūgsmes laiku. Ceturtdien sludināt ir aicināts Ventspils Vasarsvētku draudzes mācītājs Valdis Kalniņš. Piektdien dievkalpojums būs primāri orientēts uz jauniešu auditoriju un tajā īpašie viesi būs ASV misionāri Kriss un Melisa Robinsoni, kuri desmit gadus ir kalpojuši Indonēzijā, lai aizsniegtu musulmaņus ar evaņģēliju. Kriss ir arī tuvcīņas meistars, bet Melisa ir mūziķe, kura vadīs arī pielūgsmes laiku.

Savukārt, sestdien no 10:00 līdz 17:00 notiks seminārs “Draudze pēdējās dienās” kopā ar teoloģijas doktoru Juri Doveiko. Seminārs palīdzēs vairāk izprast pravietojumus par pēdējiem laikiem un kā orientēties par pasludinātajiem notikumiem saskaņā ar biblisku laika izpratni. Semināram nepieciešama iepriekšēja reģistrācija līdz vietnē: ej.uz/ogredoveiko.

Svētdien dievkalpojumā, svinot Kristus iejāšanas svētkus Jeruzālemē, sludinās mācītājs no Norvēģijas Agnārs Šēls.

Sestdienas seminārs un svētdienas dievkalpojums būs pieejami draudzes YouTube kanālā.

Informācija par šīs nedēļas svētīšanās dievkalpojumiem atrodama Ogres Trīsvienības Baptistu draudzes Facebook lapā un Ogres Trīsvienības Baptistu draudzes mājaslapā.