Ir izdota grāmata "The Short Bible" jeb “Īsā Bībele: Vecās un Jaunās Derības hronoloģisks kopsavilkums”, kuras autors ir Dr. Pīters Bylsma (Dr Peter Bylsma). Tā ļauj viegli saprast visas 66 Bībeles grāmatas un tās 17 nodaļas jeb 200 lappuses var izlasīt 1-2 dienu laikā.

Izdevums ir strukturēts kā mūsdienīga grāmata, un tajā iekļauti vēsturiski un ģeogrāfiski fakti, lai skaidrotu notikumu kontekstu. Grāmata parāda, ka galvenās Bībeles tēmas ir saistītas ar pašreizējiem pasaules notikumiem un personīgām problēmām. Sociālie, ekonomiskie un politiskie jautājumi, kā arī tēmas, kas saistītas ar mīlestību, taisnīgumu, dāsnumu, patiesību, varu, diskrimināciju, mieru, naudu un piedošanu ir daļa no sarunām visā pasaulē un tiek apspriestas Bībelē.

Neraugoties uz īsumu, "The Short Bible" paliek uzticīga Bībeles oriģināltekstam un ir ievērojams sasniegums, sniedzot kodolīgu kopsavilkumu par plašo Bībeles stāstījumu. Grāmata būs intriģējoša un rosinoša gan tiem, kas jau ir iepazinušies ar Bībeli, gan tiem, kas vēlas labāk izprast tās kopīgās tēmas, gan tiem, kas vienkārši vēlas uzzināt aizraujošos stāstus un vēstījumus no visu laiku visvairāk lasītākās grāmatas.