Kristīgā filma par dzīvības aizstāvēšanu, kas balstīta uz patiesiem notikumiem, ir iekļuvusi Netflix globālajā Top 10 un vairākās valstīs izvirzījusies 1. vietā. Aprīļa pēdējā nedēļā, filma “Lifemark” (“Dzīvības zīme”) ieņēma 8. vietu starp angļu filmām visā pasaulē, un aptuveni desmit Latīņamerikas valstīs tā ierindojās Top 5, tostarp 1. vietā Argentīnā, Venecuēlā un Urugvajā. Pasaules mērogā tika reģistrēti 3,5 miljoni skatījumu.

Filma stāsta par pusaugu zēnu, kura 18. dzimšanas dienā viņa bioloģiskā māte negaidīti vēršas pie viņa, ilgojoties satikt dēlu, kuru viņa ir turējusi rokās tikai vienu reizi. Ar adoptētāju vecāku iedrošinājumu Deivids dodas atklājumu ceļojumā, kas noved pie satriecošas patiesības no viņa pagātnes.

Filmas producenti ir daudzu ievērojamu kristīgo filmu veidotāji Alekss (Alex) un Stīvens Kendriki (Stephen Kendrick), režisors ir Kevins Pīpls (Kevin Peeples). Stīvens Kendriks to raksturo kā “iedvesmojošu, ģimenei draudzīgu filmu”, kas popularizē “dzīvības vērtību grūtniecībā”. Filmā “Lifemark” iekļauti dzīvi apliecinoši vēstījumi par adopciju un abortiem.