Ir sākusies pieteikšanās jau otrajām Dvēseles dziedināšanas dienām. Tās notiks no 1. līdz 3. novembrim Pestīšanas armijas namā un Rīgas Stradiņa universitātē. Paredzētas lekcijas un semināri ekumēniskā gaisotnē tiem, kas meklē atbalstu, un tiem, kas vēlas atbalstīt.

Pasākumā varēsu uzzināt par kristīgo padomdošanu, psihoterapiju, atbalsta grupām un dažādiem garīgajiem vingrinājumiem, lai veidotu labas attiecības ar sevi, ar citiem cilvēkiem un Dievu. Lektori no dažādām valstīm iepazīstinās ar dvēseļu kopšanas tradīcijām dažādās kristīgajās konfesijās un ar mūsdienu psiholoģijas atziņām, dalīsies personīgajā pieredzē un sniegs vērtīgus padomus dvēseles dziedināšanai. Pasākuma norises vietā būs grāmatu galdi un informatīvie stendi par dažādām iespējām saņemt palīdzību un atbalstu tepat Latvijā.

Dvēseles dziedināšanas dienas ir starpkonfesionāls pasākums, kurā aicināti piedalīties ne tikai kristīgo draudžu locekļi, bet arī visi citi, kas meklē garīgu atbalstu un interesējas par Baznīcas skatījumu uz dažādu psiholoģisku problēmu risināšanu. Dvēseles dziedināšanas dienas organizē DOMINUS kopiena.