Ārsti nebija pārliecināti, vai Luka Bendžamins Bernards izdzīvos pēc smagas autokatastrofas 2013. gadā. Bernards guva smagu galvas traumu, smadzenēs viņam izveidojās asins receklis, un viņam tika veikta ārkārtas kraniotomija.

Bernards tagad dalās ar savu neticamo izdzīvošanas stāstu par viņa mokošo ceļojumu uz atveseļošanos un galveno lomu filmā The Favorite, kas tiek rādīta Pure Flix. "No medicīniskā viedokļa man gandrīz nebija izredžu izdzīvot," viņš teica par savu sākotnējo stāvokli. "Tas būtu brīnums, ja es dzīvotu veģetatīvā stāvoklī."
Neskatoties uz neiedomājamo pārbaudījumu, Bernarda ģimene atteicās padoties, dedzīgi pievērsās ticībai un lūgšanām."Būtībā viņi darīja visu, ko varēja...un vienīgais, ko viņi varēja darīt, bija lūgt Dievu," viņš teica. "Viņi lasīja Svētos Rakstus, viņi atkal un atkal dziedāja slavas Dievam pie manas gultas. Sērojošie vecāki nešaubīgi ticēja, ka Dievs dziedinās viņu dēlu, un viņi izvēlējās cīnīties ar negatīvajām sekām, neatlaidīgi pastāvot cerībā."Pēc tam mans tēvs manai mātei teica:" Šī ir cīņa - es tagad cīnos par mūsu dēla dzīvību, un sātans mēģina to atņemt, un es to nepieļaušu, "viņš teica, norādot, ka viņu lūgšanas bija ne tikai par izdzīvošanu, bet arī par par viņa "pilnīgu dziedināšanu". Un Bernardu ģimenes cerība piepildījās. Neskatoties uz visu, viņš pilnībā atveseļojās, un tagad viņi visu to attiecina uz Dievu."Tas notika Dieva žēlastības un žēlastības dēļ," viņš teica.Un tā bija tikai daļa no stāsta, jo Bernards, kurš pirms negadījuma bija aktieris, vēlāk rakstīja un spēlēja filmā “Izlase”, aizkustinošā filmā par diviem sāncenšu brāļiem, kuri sastopas ar traģēdiju - traumatisku notikumu, kas atspoguļo notikušo ar Bernardu. reālajā dzīvē."Mīļākā" ideja un sižets radās Bernardam, kad viņš atveseļojās pēc negadījuma."Kādu nakti es aizmigu dziļā miegā, un es redzēju ļoti spilgtu sapni, kurā jūs jūtaties tā, it kā jūs patiešām būtu tur," viņš atcerējās.