No ASV Alabamas štata tiek ziņots par notikumu, kas apliecina, ka ASV jauniešu vidū notiek atmoda. Pagājušās nedēļas trešdienas pasākumā Alabamas universitātē varēja novērot kā simtiem studentu atdeva savu dzīvi Kristum un likās kristīties universitātes strūklakā.

"Tas notika atkal!" pēc pārsteidzošā notikuma trešdienas vakarā sociālajā tīklā Instagram paziņoja kristīgā autore un runātāja Dženija Alena (Jennie Allen). Savā Instagram ierakstā viņa raksta: “Pagājušajā vakarā Alabamas Universitātē pulcējās tūkstošiem studentu. Simtiem atbildēja evaņģēlijam un simtiem tika kristīti.”

Šī atmoda Alabamas štatā ir nesenākais Dieva darbības apliecinājums, ko Dženija Allena pieredzējusi, ceļojot, lai kalpotu ASV koledžu pilsētiņās. Pirms pāris nedēļām tika ziņots par līdzīgu atmodu Floridas štata universitātē. Alena toreiz savā Instagram profilā par notikušo stāstīja, ka simtiem cilvēku atsaucās aicinājumam uzticēties Jēzum, piebilstot, ka bez Svētā Gara viņiem nav cita izskaidrojuma par notiekošo.