Dove balvas ieguvējs dziedātājs Koltons Diksons (Colton Dixon) stāsta, ka viņa trīs gadus vecās dvīņu meitas ir palīdzējušas padziļināt viņa ticību un izprast Dieva mīlestību vairāk nekā viņš to bija sapratis iepriekš. Viņa sieva Annija dzemdēja Avu Dioru un Atēnu Elizabeti 2020. gadā, un pērn augustā meitenēm apritēja trīs gadi.

Diksons sacīja: "Mēs esam troņa mantinieki, un Viņš mūs mīl bez nosacījumiem. Es savus bērnus mīlu bez nosacījumiem," piebilstot, ka tikai bērnu piedzimšana ir aizdedzinājusi to attiecību daļu ar Kungu, kuras viņam nebija. “Tas ir bijis tik forši, arī pašam sevi uzlūkot šādā veidā un pat mazliet iedot sev kādas atlaides. Tā, kā es skatos uz saviem bērniem, tā uz mani skatās arī Dievs. (...) Nav kauna, nav nosodījuma. Mums joprojām ir jāskrien pie Viņa. Un tā nav bezmaksas caurlaide. Bet tajā ir tik daudz brīvības."

Viņš arī piebilda, ka viņa meitas liek viņam vēlēties būt labākam cilvēkam un tēvam.  "Viņas liek man vēlēties būt labākā sevis versija, kāda es varu būt," teica Diksons.