Vasarsvētku draudze Anglijā Ekseterā ir pārcēlusies uz bijušo veikalu, jo tā ir pāraugusi savas esošās telpas. “Atklāšanas” draudze, kas ir daļa no Elim Vasarsvētku draudzes, esošajā pilsētā atrodas pēdējos 90 gadus, bet no svētdienas, 21. aprīļa, dievkalpojumi notiks tās jaunajā vietā, kurā var uzņemt tūkstoš cilvēku.

Pēdējos gados baznīca ir pāraugusi savas telpas, jo uz dievkalpojumu nāk arvien vairāk cilvēku, un pēdējos pāris gadus tā ir meklējusi jaunu vietu, lai paplašinātu savu darbību sabiedrībā. Jaunā ēka, kas baznīcai būs pieejama īstermiņā, vismaz līdz septembra beigām, tiks saukta par “Pop Up Church”, kur draudze aicina cilvēkus visā Ekseterā un ārpus tās, lai piedzīvotu laikmetīgās dievkalpojumu sapulces.

Papildu galvenajai baznīcas ēkai viņi ir izvēlējušies arī bijušo Matalan veikalu, kas tiek pārveidots par jauniešu centru, īpaši uzrunājot jauniešus visā pilsētā, kuri piedzīvo vientulību un garlaicību, un kurā notiek iknedēļas aktivitātes, tostarp spēles, sports un citas aktivitātes.