Kāds Bībeles pants par bērniem iedvesmoja Kolorādo mācītāju uzsākt kampaņu, kas ir izmanījusi simtiem ģimeņu dzīvi. 3. decembrī, mācītājs Roberts Gelina ar savu Projektu „127” ieradās arī Arizonā, kur cer  palīdzēt audžubērniem.
Projekta „127” veidotāju iedvesmoja Jēkaba vēstules 1.nod. 27. pants: „ Tīra un neapgānīta kalpošana Dieva Tēva priekšā ir šī: pieskatīt bāriņus un atraitnes viņu bēdās, sevi no pasaules pasargāt neapgānītu.”
Mācītājs Gelina apvienoja draudzes locekļus un palīdzēja iztukšot Kolorādo bērnunamus, palīdzot atrast mājas vairāk nekā 800 bērniem. Skaitļi runā paši par sevi – 2007. gadā Kolorādo bērnunamos, mājasvietu gaidīja 875 bērni, šodien tur nav neviena, nulle.
Visiem bērniem ir mājas, pateicoties mācītāja Roberta Gelinas idejai.
Viņa vēstījums: „Mums jāsper solis ticībā, jāatver savas sirdis, lai bērnunami vairs nebūtu nepieciešami.”
Mācītājs Roberts Galina Fēniksā, uzrunājot mācītājus, sacīja: „Mēs varam paņemt vēl vienu bērnu. Mums ir 6 bērni, pieci no tiem adoptēti. Mums ir vieta vēl vienam, Dievs ar pārējo tiks galā.”
Savukārt, mācītājs Terijs Kraists no draudzes „Žēlastības Pilsēta” Arizonā, sacīja: „Ja cilvēki būs gatavi rīkoties, mēs varam atrisināt šo jautājumu un sabiedrība visapkārt kļūs labāka.” Viņš piebilda, ka Arizonā uz adoptāciju gaida 350 bērni.
Visas draudzes, kurās mācītājs Galina ir stāstījis par projektu „127”, apgalvo, ka tas ir paveicams arī viņu pilsētā.