Kādai Kolumbijas baznīcai piespriests naudas sods par pilsētas noteiktā trokšņu likuma pārkāpšanu. Kaimiņi sūdzējās un izsauca policiju, sakot, ka draudze ir pārāk skaļa. Kolumbijas tiesa atzina, ka draudze ir pārkāpusi noteiktos trokšņu līmeņus, un tai būs jāmaksā 740 dolāru liels sods.
«Man žēl, ka mēs neslavējam To Kungu klusībā. Mēs esam Vasarsvētku apustuliskā draudze, un veids, kādā mēs slavējam savu Kungu, ir ļoti vokāls,» teica mācītājs Džonijs Klarks. Viņš uzskata, ka draudze nedara neko nepareizu. Vairākos gadījumos (vairāk kā 10 reizes) uz baznīcu tikusi izsaukta policija. Reizēm pat četri policisti vienlaicīgi.
Tuvumā dzīvojošie kaimiņi Šerija Kalahana un Tims Ellis saka, ka viņi var dzirdēt draudzes sapulces, atrodoties savās mājās. Viņi pat ir ierakstījuši dievkalpojumu norisi, lai parādītu policistiem, kā tas izklausās viņu mājokļos. Savukārt Klarks saka, ka policistu saukšana jau ir aizgājusi par tālu. Pat draudzes Pateicības dievkalpojumā, kas sākās plkst. 9 no rīta, ieradušies policisti. «Bija pagājušas tikai 40 minūtes no sapulces sākuma, kad jau tika izsaukta policija, viņi ieradās un paziņoja, ka mēs traucējot kaimiņus,» teica mācītājs Klarks.
Viņš esot centies sastrādāties ar kaimiņiem. «Es nedomāju, ka mums būtu jāiet kompromisos savas slavēšanas formas dēļ tikai tāpēc, ka pilsētas zonējums ir pieļāvis viņiem uzbūvēt māju tik tuvu baznīcai.»