Rīgā jau nedēļa tiek aizvadīta misijas zīmē. No 18. līdz 28. maijam “Nigthbreaker Week” ietvaros katru vakaru uzstājas dažādi mūziķi un tiek sludināts evaņģēlijs. 24. maijā Pāvila baznīcā viesojās Pēteris Upelnieks ar komandu, grupa “4Uband” no Ukrainas un tika atklāts arī muzikāls pārsteigums – dziesma “Whom Shall I Fear (God of Angel Armies)” (“No kā man bīties?”) latviešu un ukraiņu valodā.

Krisa Tomlina (Chris Tomlin) dziesmu “No kā man bīties?” latviešu un ukraiņu valodā ierakstījuši grupa “4UBand”, Dita Svarupa – Robalde un Heidi Prāmniece. Muzikālais pārsteigums ir īpašs veltījums un pateicība latviešiem par atbalstu ukraiņu tautai, atzīst grupas “4UBand” solists Marks Sergejevs. Viņš šo dziesmu sadarbībā ar Tommy Iceland ir ierakstījis ukraiņu un angļu valodā pēc mūziķa Tomlina lūguma.

Vakara gaitā ar evaņģēlija vēsti uzrunāja Matthias Mauerhofer no Šveices. Savā uzrunā viņš atsaucās uz Jēzus vārdiem (Jāņa 11:25): “Es esmu augšāmcelšanās un dzīvība, kas Man tic, dzīvos, arī ja tas mirs.” Evaņģēlists uzsvēra, ka Jēzus, nevis iespējams ir augšāmcelšanās vai varbūt būs, bet Jēzus IR augšāmcelšanās un dzīvība. Un viss, kas ir miris, dzīvs var tikt darīts tikai Jēzū. Bez Jēzus mēs paliekam grēkos miruši, bet Viņš piedāvā iemantot dzīvību. Arī nežēlīgā kara Ukrainā kontekstā – tā ir cerība – kas Man tic, Jēzus saka, tas dzīvos.

Muzikālo programmu papildināja mūziķis Pēteris Upelnieks ar savu komandu, atskaņojot jau klausītāju iemīļotās dziesmas – “Par godu Tev” un “Tavs pieskāriens”, kā arī bija iespēja dzirdēt jaunas kompozīcijas. Savukārt grupas “4UBand” sniegumā skanēja gan viņu radītā mūzika, gan arī jau plaši zināmas pielūgsmes un slavēšanas dziesmas. Grupas solists Marks Sergejevs arī liecināja par savas ģimenes brīnumaino izglābšanos no okupētās Melitopoles.

Pāvila draudze aicina vēl līdz svētdienai ņemt līdzi uz šiem misijas vakariem savus draugus, ģimenes locekļus, kaimiņus vai kolēģus, lai dzirdētu Labo Vēsti vārdos un mūzikā. Vēl šajās dienās varēs dzirdēt Ochu un Pāvila draudzes mūziķus. Savukārt 26. maijā plkst. 19 Pāvila baznīcā, Deglava ielā 1 – grupas “The Protest” no ASV koncerts. Intervija ar mūziķiem LKR ēterā 25. maijā plkst. 19 (atkārtojums 26. maijā 23.00) un arī arhīvā – raidījumu sadaļā “Intervijas”. Misijas nedēļas programma mājas lapā pavilabaznica.lv un sociālajos tīklos.