Otrdien, 6. jūnijā kristīgā centra “Labā Vēsts” zālē aizvadīta prieka un pateicības pilna “svinēšana” - tika atklāts mūziķa Valda Indrišonoka jaunais dziesmu krājums “Tepat”. Dziesmas, kas veltītas Dieva godam, vēstī par Jēzu Kristu un Dieva tuvumu.

Dziesmu krājuma atklāšanas svētkos savas dziesmas izpildīja arī Indrišonoka draugi – mūziķi – Pēteris Upelnieks un Anete Kozlovska. Starp tām – “Par godu Tev”, “Prieka eļļa”, “Tu dzīvā ūdens avots”. Pēc tam Valdis Indrišonoks kopā ar savu plašo un radošo profesionāļu komandu iepazīstināja ar jaunajām dziesmām. Kādas no tām jau varam dzirdēt Latvijas Kristīgajā radio - “Mazgāti mēs Jēra asinīs”, “Ja es klusēšu”, “Tevī dzīvs top viss”, “Lai Tava Valstība nāk”, jaunākā – “Man pietiek ar žēlastību”. Kopumā albumā iekļautas 12 dziesmas.

Šis ir bijis ilgs albuma gatavošanas laiks – vairāk nekā 16 gadi, taču mūziķis atzīst, ka visticamāk šis arī ir īstais laiks un ir patiesi gandarīts par paveikto. Viņš priecājās arī par pilnu zāli ar cilvēkiem ar kuriem varēja kopā pateikties un slavēt Jēzu – mūsu Ķēniņu un Dievu, mūsu Tēvu. Valdis Indrišonoks uzsvēra, ka viņš tic tikai vienai patiesībai – Jēzum Kristum un viņam nav nekā dārgāka par Dieva tuvumu - un tas arī izskan dziesmās. Tāpat viņš aicināja neatlikt attiecību sakārtošanu ar Dievu, jo rītdiena mums nepieder.

Vēl klātesošos uzrunāja uzņēmējs un “Jauna slavas dziesma” projekta autors – Andris Lanka. Viņš sveica mūziķi un atklāja arī to, ka Valdis “Jauna slavas dziesma” projektā ir strādājis kopumā pie 200 dziesmām. Neizpalika arī aicinājums atsaukties Jēzum tiem cilvēkiem, kuri atnākuši uz šo koncertu, bet vēl nepazīst Kristu. Šo aicinājumu izteica mācītājs Normunds Āboliņš. Atklāšanas svētki tika pabeigti ar dziesmām “Cik brīnišķīgs Tavs Vārds” un “Nāciet visi”. Valdis Indrišonoks aicināja slavēt Jēzus vārdu pāri visiem vārdiem ik dienas un vienmēr atcerēties “Dievs ir labs”.