Šovasar Latvijā viesojas mācītājs un misionārs Andris Gerdens. Svētdien, 2. jūlijā pulksten 11:00 Rīgas kristiešu draudzes “Dieva mājas” dievkalpojumā viņš stāstīs par kalpošanu un piedzīvoto misijā Pakistānā. Tāpat būs arī aizlūgšanu laiks.

Savulaik Andris Gerdens bija mācītājs baptistu draudzē, tad ceļi veda tālāk un visbeidzot plašākam kristiešu lokam Andris ar ģimeni būs pazīstami arī kā misionāri Pakistānā. Šobrīd viņu mājas un kalpošana ir Anglijā. Misija Pakistānā iesākās jau pirms vairākiem gadiem, kad personīgās lūgšanās Andris saņēma pārliecību, ka jādodas turp. Evaņģēlijs ir vajadzīgs visiem un īpaši tur, kur to ir grūtāk aiznest politisko un reliģisko apsvērumu dēļ. Mācītājs ir pieredzējis brīnišķīgas svētības un atbildes uz lūgšanām, kalpojot pakistāniešiem. Par to arī Andris Gerdens vairāk pastāstīs šajā reizē viesojoties draudzē “Dieva mājas” Rīgā. Ikviens ir laipni aicināts svētdien 2. jūlijā 11:00 Rīgas kristiešu draudzē “Dieva mājas”, Jelgavas ielā 40.

Par iespējām atbalstīt misiju Pakistānā var sazināties ar Ievu Gerdenu Facebook kontā vai rakstot e-pastu uz: ieva.gerdena1980@gmail.com .