Šogad, laikā no 18.jūlija līdz 22.jūlijam, Jaunatne ar Misiju Valdemārpilī sadarbībā ar Latvijas Bībeles centru rīko nometni skolotājiem, kuri māca skolēnus dažādos vecumposmos.

Kā lektore kalpos Vēsma Sandberga, sociālā darba maģistre, “Latvijas kristīgās alianses bāreņiem” valdes priekšsēdētāja, programmu VIP, KETBA, TBRI un AIRI vecākiem trenere. Nometnes programmā būs lekcijas un projekti profesionālai izaugsmei par sekojošām tēmām: Kompleksa attīstības trauma (KAT) un tās ietekme uz bērnu smadzenēm un pārējām sistēmām. Smadzeņu darbības izmaiņas bērniem ar KAT, toksiska stresa ietekme uz bērna spēju uztvert jaunu informāciju - bioloģiskais skaidrojums; Izpildfunkciju traucējumi, sensorie traucējumi un attīstības traucējumi bērniem ar KAT; Praktiski veidi, kā veicināt bērna apzināto drošību - ķermeņa stiprināšana, saiknes veidošana, uzvedības koriģēšana un citas lekcijas.

Būs arī lekcijas un grupu darbs personīgajai garīgajai izaugsmei, kā arī laiks kopīgi slavēt Dievu un aizlūgt. Pēc nometnes tiks izsniegts sertifikāts par apgūtajām tēmām un stundām.