Pie saviem lasītājiem dodas žurnāla “Svētdienas Rīts” jaunākais – septembra numurs. Tajā var lasīt par bīskapu ietekmi pāri diecēzes robežām, Baltijas bīskapu tikšanos Viļņā, kā arī tiek pausts kristīgo konfesiju vadītāju viedoklis par Stambulas konvenciju.

Žurnālā publicētas intervijas, garīgas pārdomas, kā arī informācija par aktualitātēm draudzēs Latvijā un pasaulē, tostarp 30. septembrī tiks svinēta LELB Pateicības diena un arhibīskapa Jāņa Vanaga konsekrācijas 30. gadskārta. 16. septembrī Valles baznīcā notiks “Georga Manceļa svētki”, kas būs veltīti izcilajam teologam, mācītājam, literātam, valodniekam un pedagogam Georgam Mancelim (atceroties viņa 430. dzimšanas dienu). Oktobrī Rīgā norisināsies Baltijas luterāņu draudžu koru festivāls. “Tā ir mana izvēle – būt luterānim”, Intervija ar Lutera Akadēmijas starptautiskās programmas mācībspēku Kvintinu Kandifu (Quintin Cundiff) no ASV. “Par dzīves kompozīcijas un patiesuma izjūtu” – mācītājam Juris Zariņam – 70.

Žurnālu „Svētdienas Rīts” var abonēt interneta vietnē www.abone.pasts.lv, „Latvijas Pasta” nodaļās vai pie pastnieka. Žurnālu iespējams iegādāties SIA IHTIS grāmatveikalā Vecrīgā (Mazā Pils ielā 4) un preses tirdzniecības vietās Latvijā (skatīt precīzu informāciju www.presesserviss.lv).