Jūs esat mīlētas un īpašas, tā Jūlija Obergfela stāsta satiktajām prostitūtām. Esot daļa no organizācijas “Herzwork” jeb “Sirdsdarbs”, viņa cilvēkiem, kuri ar intīmām attiecībām pelna naudu, palīdz atrast citu darbu un stiprina šos cilvēkus ar jaunu profesionālu sākumu drošā darba vidē. Viņa uzsver, ka ir īpaši svarīgi, lai šajā palīdzības darbā iesaistītos arī kristīgi kalpotāji un kristīgi darba devēji.

Lai noticētu savai vērtībai, daudziem no šiem cilvēkiem ir jāsaņem dziedināšana no dažādiem pāridarījumiem: no piedzīvotās vardarbības sekām, kas var izpausties kā veselības problēmas, miega traucējumi, panikas lēkmes, trauksmes, sociālās bailes; no iedzīvošanās parādos un no bailēm no nepazīstamas vides. Turklāt lielākā daļa cilvēku, kas nodarbojas ar prostitūciju, ir migranti, kuriem vispirms ir jātiek skaidrībā ar uzturēšanās statusu un juridiskiem jautājumiem.

Organizācijas “Herzwork” projekts EVI ("EVI" nozīmē "Iedrošinājums caur profesionālo integrāciju") fokusējas  uz cietušo sagatavošanu ienākšanai legālā darba tirgū, paralēli veidojot drošu darba iespēju tīklu sadarbībā ar uzticamiem un kristīgiem darba devējiem. Projektā EVI apvienojušās piecas asociācijas no Vācijas un Austrijas. Līdz šim pieredze ir bijusi pozitīva un klienti ļoti novērtē piedāvātās konsultācijas un atbalstu.