Ārpusģimenes aprūpes atbalsta centrs TILTS uzsāks jaunu mācību grupu topošajiem adoptētājiem un audžuģimenēm. Oktobrī un novembrī plānots uzsākt 4 mācību grupas.

21. oktobrī sāksies mācības aizbildņiem un audžuģimenēm, “Emocionāli kompetenta skola” sāksies 23. oktobrī, kurss “Bērnu emocionāla audzināšana (BEA)” paredzēts no 30. oktobra, bet “Kompetenta emocionāli traumētu bērnu aprūpe (KETBA)” – 22. novembrī.

Atbalsta centrs TILTS ir praktiķu un profesionāļu komanda, kas tic, ka ikviena bērna veiksmes stāsts ir viena gādīga pieaugušā attālumā. Organizācijas darbība balstās divos pamatprincipos: bērna piedzīvotās traumas izpratnes nozīmība un drošu, pastāvīgu attiecību centrālā loma bērna attīstībā. Prieks par līdz šim piedzīvoto dalībnieku atsaucību, jautājumiem un iespēju kopā pārdomāt traumas ietekmi uz bērna attīstību, piesaistes veidus un tās ietekmi uz bērna pašregulācijas spējām, sensorajām vajadzībām un spēju veidot attiecības. Mācību kursu apraksti un pieteikšanās mācībām mājaslapā: www.tiltaresursi.lv.