LELB mācītājs Gints Polis 27. septembrī dosies desmitajā misijas ceļojumā uz Indiju. Šoreiz akcents būs uz praktiskiem darbiem. Kalpoondi ciema misijas centrā nepieciešams atjaunot pussabrukušās vecās baznīcas ēkas jumtu, kā arī nostiprināt sienas.

Šajā centrā darbojas Zēnu patversme, kuras darbību regulāri uzrauga dažādi valsts dienesti. Patversmes iemītnieku un darbinieku drošības dēļ, ierēdņu prasība ir veco ēku atjaunot vai nojaukt, pretējā gadījumā patversme tiks slēgta. Ar ziedojumiem no Latvijas un vietējo darba spēku, baznīcas ēkas atjaunošanas process jau ir iesākts un tuvāko divu mēnešu laikā kopīgi iecerēts to pabeigt. Uzsākto darbu izmaksas ir aptuveni 4750 eiro.

Kristīgās misijas kalpošanu Tamil Nadu štatā Dienvidindijā 20. gadsimta trīsdesmitajos gados svētīgi aizsāka LELB pirmā bīskapa Kārļa Irbes meita Anna Irbe kopā ar tamilu luterāņu mācītāju G. Stīvenu. “Annas Irbes Latvijas evaņģēliski luteriskās Baznīcas Indijā atbalsta fonds” pateicas par līdzšinējo atbalstu un aicina turpināt iesaistīties šajā misijas darbā. Vēstis par šī gada misiju Indijā būs pieejamas arī Facebook kontā “Kalnozoli Raiskums”.