Aizvadītajā nedēļā 72 gadu vecumā mūžībā aizsaukts adventistu mācītājs un LKR raidījumu “Kristus mūzikā” un “Vakara svētbrīdis” vadītājs Uldis Liepiņš. Mācītājs kalpoja Latvijas Kristīgajā radio gandrīz 30 gadus. Atvadīšanās no Ulda Liepiņa notiks 3. janvārī, Rīgā.

Uldis Liepiņš kalpoja Septītās dienas Adventistu baznīcā Latvijā jau no 1976. gada, bet par mācītāju viņš tika ordinēts 1981. gadā. Mācītājs Uldis Liepiņš uzticami kalpoja Dievam un cilvēkiem līdz pat pēdējam brīdim. Vēl 30. decembrī ēterā izskanēja viņa jaunākais sagatavotais “Kristus mūzikā” raidījums. Tāpat decembra sākumā tikāmies Latvijas Kristīgā radio 30 gadu jubilejas sarunā, lai kopīgi atskatītos uz paveikto. Mācītājs nenogurstoši apliecināja Dieva žēlastības evaņģēliju vārdos un mūzikā, neskatoties uz grūtībām un pārbaudījumiem, kurus piedzīvoja savā ceļā, it īpaši pēdējos gados. Atvadīšanās no mācītāja Ulda Liepiņa notiks 3. janvārī pulksten 12.00 Rīgas Krematorija lielajā zālē.

Latvijas Kristīgā radio kolektīvs no sirds pateicas par mācītāja Ulda Liepiņa ticības piemēru un nesavtīgo kalpošanu, un izsaka sirsnīgu līdzjūtību tuviniekiem, draugiem un ticības biedriem.