Evaņģēlists Niks Hols, kurš ir uzrunājis tūkstošiem cilvēku Amerikas Savienotajās valstīs, nesot evaņģēliju visu paaudžu pārstāvjiem uzskata, ka ASV atmoda jau ir sākusies. Hols skaidro, ka sākot ar notikumiem Asberijas universitātē un beidzot ar vēsturiskajām masveida kristībām, daudzi sludinātāji ir sajutuši garīgu sakustēšanos Amerikā.

"Es domāju, ka mēs atrodamies (...) sava veida reformācijas vidū," atzīst Hols. Evaņģēlists ir pārliecināts, ka notiek garīgas pārmaiņas, daudzas lietas, uz kurām cilvēki ilgu laiku lika savas cerības, vairs nedarbojas un Dievs to izmanto, lai piesaistītu cilvēkus sev. Hols uzskata, ka sabiedrība ir daudz atvērtāka un vairāk izsalkušāka pēc evaņģēlija nekā iepriekšējos gadu desmitos.

Evaņģēlists Niks Hols apmāca jaunos evaņģēlistus visā ASV ar savas organizācijas “Pulse” starpniecību. Pavisam nesen viņš noslēdza "The Reason Tour" - astoņu pieturvietu ceļojumu, lai sludinātu evaņģēliju Ziemeļdakotā. Evaņģēlists saka, ka šis patiesi ir "ārkārtīgi aizraujošs laiks". “Daudzi sūdzas par tumsu, cik ļauna ir tās ietekme,” taču evaņģēlists uzsver, “Nav bijis labāka laika, kad strādāt gaismas labā.”