Pie saviem lasītājiem dodas žurnāla “Svētdienas Rīts” jaunākais – janvāra – numurs. Tajā var lasīt arhibīskapa Jāņa Vanaga vēstījumu 2023. gada Ziemsvētkos, tāpat arī par viņa kalpošanas turpinājumu. Izdevumā iekļautas aktualitātes par notiekošo LELB draudzēs.

Žurnālā “Svētdienas Rīts” publicēts atskats par paveikto 2023. gadā un plānoto šogad; Saruna ar diriģenti, ērģelnieci un LELB Mūzikas un liturģijas nodaļas darbinieci Māru Jermolovu: “Es un mans nams – mēs kalposim Tam Kungam”; Imants Lancmanis turpina gleznot Bībeles tēmas; Tāpat jaunajā numurā var iepazīties ar nesen izdoto grāmatu par misijas “Pakāpieni” vadītāju Viljamu Šulcu. Rubrikā “Ārzemēs” rakstīts par jaunas filmas uzņemšanu par Dītrihu Bonhēferu un to, kā Gazas sektora musulmaņi satiek Jēzu sapnī. Savukārt par šaha spēli rubrikā “Mācītāju vaļasprieki” dalīsies mācītājs Mārtiņš Kalējs.

Abonēt žurnālu “Svētdienas Rīts” var vietnē www.abone.pasts.lv, arī “Latvijas Pasta” nodaļās un pie pastnieka. Tāpat žurnālu iespējams iegādāties SIA IHTIS grāmatveikalā Rīgā, Mazā Pils ielā 4 un citās preses tirdzniecības vietās Latvijā.