ASV starptautiskā organizācija “Wycliffe Associates”, kas palīdz Bībeles tulkotājiem tulkot Bībeles tekstus viņu dzimtajā valodā un sadarbojas ar vietējām draudzēm, lai veicinātu Bībeles tulkošanu, savā galvenajā mītnē Floridā uzņem gan īstermiņa, gan ilgtermiņa brīvprātīgos.

Ilgtermiņa brīvprātīgajiem tiek piedāvāts pat treileru parks. Daži brīvprātīgie ziemas mēnešos tur pavada divus līdz četrus mēnešus. Tabita Price, “Wycliffe Associates” tulkošanas pakalpojumu viceprezidente, atzīst, ka gudrību un pieredzi, ko šie brīvprātīgie sniedz, nav iespējams pārvērtēt. Brīvprātīgie ļauj pastāvīgajiem darbiniekiem koncentrēt uzmanību uz viņu galvenajiem pienākumiem un tādā veidā ietaupīt arī finanšu resursus. Pat “Wycliffe Associates” prezidents un izpilddirektors Saimons Ungs (Simon Ung) organizācijā strādā kā brīvprātīgais un nesaņem algu.

“Wycliffe Associates” ir pieejamas gan īstermiņa, gan ilgtermiņa brīvprātīgā darba iespējas, tostarp brīvprātīgo darbs no mājām. Iespēju saraksts ir pieejams vietnē wycliffeassociates.org/volunteer/