Pirms gaidāmās svarīgākās smagsvaru cīņas, boksa superzvaigzne Taisons Fjūrijs (Tyson Fury) sacīja, ka viņš un viņa gaidāmais pretinieks ir divi no spēcīgākajiem kristiešiem šajā sporta veidā un ka uzvarētājs uzvar tāpēc, ka Dievs ir nolēmis, kurš uzvarēs.

Fjūrijs 17. februārī Saūda Arābijā tiksies ar ukraini Oleksandru Usiku, un uzvarētājs kļūs par neapstrīdamu pasaules čempionu smagsvaru kategorijā. Pagājušajā nedēļā YouTube vietnē publicētajā intervijā pirms cīņas ar boksa reportieri Stīvu Bensu (Steve Bunce) Fjūrijs runāja par savu un sava pretinieka ticību. "Mēs esam divi lielākie kristieši boksā," teica Fjūrijs. “Es varu trenēties, cik vien vēlos, bet uzvarēs šajā cīņā tas, kuru Dievs gribēs. Nav svarīgi no kurienes tu esi. Klausieties, būt čempionam ir lieliski. Bet redzēt kādu, kurš ir arī pasaules čempions un kuram ir liela ticība Dievam, ir neticami. Skaisti.”

Fjūrijs gadu gaitā nav vairījies dalīties ar savu ticību Dievam. Pēc tam, kad 2021. gadā ar nokautu 11. raundā Fjūrijs saglabāja smagsvaru boksa čempiona titulu, Fjūrijs pateicās Dievam par to sakot: "Es vēlos pateikt paldies savam Kungam un Glābējam Jēzum Kristum. Jēzus varenajā vārdā es šovakar atkal uzvarēju šajā cīņā. Es dodu Viņam godu, Viņš dod man uzvaru."