Februārī Vispasaules adventistu draudzē katru gadu tiek organizēta laulības un kristiešu mājas nedēļa, kurā ģimenes tiek mudinātas pievērsties vairāk savām attiecībām ar laulāto draugu, kā arī ģimenes attiecībām un izaugsmei kopumā.

Šī gada laulības nedēļas katrai dienai ir sagatavots neliels video ar sarunām, kā arī radio raidījums Adventistu Vispasaules Radio programmā, un arī Adventes Vēstīs izlasāms mazs raksts. 10. februāra rītā Adventistu Vispasaules Radio programma būs veltīta tieši attiecībām un laulībai. Tajā tiks runāts par 5 posmiem pāra attiecību izaugsmē, kā arī 5 domas, kas palīdz stiprināt laulību, lai kurā no posmiem jūs atrastos.

No 11. līdz 17. februārim katru dienu adventisti.lv tīmekļvietnē būs atrodamas video raidījuma “LAIKS ĢIMENEI” mini sērijas, kuras ir īpaši veidotas šī gada laulības nedēļai. Tajās katru dienu pārrunās un atgādinās vienu domu un caur šiem raidījumiem varēs gūt iedvesmu, stiprinājumu un iedrošinājumu turpināt augt savā laulības ceļojumā.

Ģimeņu kalpošanas nodaļas vadītāji - Daina un Daumants Kleimaņi uzsver, ka, ja mums būs laimīgas laulības, ir daudz lielāka iespēja, ka mums būs laimīgas ģimenes, spēcīgas draudzes un spēcīga sabiedrība, tāpēc ikviens tiek aicināts ne mirkli nenogurt gādāt vienam par otru, lai “paēdinātu” un bagātinātu savu mīlestību.