Pie saviem lasītājiem dodas žurnāla “Svētdienas Rīts” jaunākais – februāra – numurs. Žurnāls iepazīstina ar aktualitātēm LELB draudzēs un sabiedrībā. Februāra numurā var lasīt interviju ar ginekoloģi Aigu Rotbergu, kā arī par 23. un 24.februārī Rīgā notiekošo starptautisko konferenci “Cilvēka un ģimenes identitāte šodien un mūžīgi”.

Žurnālā “Svētdienas Rīts” publicēta virsmācītāja Viestura Pirro sprediķis “Brīvība Kristū”, kā arī sarunas turpinājums ar diriģenti, ērģelnieci un LELB Mūzikas un liturģijas nodaļas darbinieci Māru Jermolovu: “Mana dzīve – dziesma”. Tāpat jaunākajā izdevumā var lasīt turpinājumu Jura Uļģa rakstam “Ko Mārtiņš Luters domā par kristieša aicinājumu?”. Savukārt “Svētdienas skolas” lappusītē – mācītāja Ivara Jēkabsona pārdomas “Mana sirds gavilē Kungā” (1. Sam. 2:1) un Ivetas Gailes komikss “Anna”. Rubrikā “Ārzemēs” lasāms par to, kā Baltkrievijā tiek ierobežotas draudzes un kā Lielbritānijā kristīgs projekts saņem Viņa Majestātes Karaļa augstāko apbalvojumu brīvprātīgajiem. Par mācītāja vaļasprieku stāsta palīgmācītājs Elmārs Derzāvis, kurš spēlē teātri: “Priekškars vēl aizvien veras vaļā”.

Abonēt žurnālu “Svētdienas Rīts” var tīmekļvietnē www.abone.pasts.lv, kā arī “Latvijas Pasta” nodaļās un pie pastnieka. Tāpat žurnālu iespējams iegādāties SIA IHTIS grāmatveikalā Rīgā, Mazā Pils ielā 4 un citās preses tirdzniecības vietās Latvijā.