Svētā Gregora Izglītības Centrs pagarina pieteikšanos Lektoru kursiem. Lektoru apmācības notiks gan klātienē Gregorskolā Saldū, gan attālināti. Pirmā tikšanās klātienē Saldū no 1. līdz 3. martam.

Marta mēnesī pirmdienu un otrdienu vakaros pulksten 18.00 tikšanās ar apmācību vadītājiem tiks organizētas tiešsaistē zoom platformā. Otrā tikšanās klātienē Gregorskolā notiks no 12. līdz 14. aprīlim un kursa noslēgums plānots no 17. līdz 18. maijam Saldū.

Lektoru apmācības kurss ietver tādas tēmas kā Liturģija, Ievads Svētajos Rakstos, Ievads Jaunajā Derībā, Eklezioloģija, Misioloģija, Runas māksla, Diakonija, Praktiskā teoloģija un Personīgā garīgā dzīve. Kopējais nodarbību apjoms – 32 stundas. Lektoru kursu noslēgumā būs arī eksāmens, kur ir gan tests ar jautājumiem par apgūto vielu, gan individuālas pārrunas ar eksaminācijas komisiju.

Lai piedalītos Lektoru kursos, nepieciešama draudzes mācītāja rekomendācija. Pieteikšanās līdz 26. februārim, aizpildot pieteikuma anketu, kas pieejama Gregorskolas Facebook lapā. Papildu informācija, zvanot pa tālruni 20216655 vai rakstot e-pastā uz skola@gregors.lv.