Kopš pērnā gada vasaras Ogres Trīsvienības baptistu draudzē sievietes tiek aicinātas uz Radošuma vakariem. Tuvākā tikšanās gaidāma 22. februārī 18.00 Vidus prospektā 15. Šajā vakarā tiks apskatīts temats “Ķēniņa meita” un notiks pērļošanas meistarklase.

Radošuma vakaru ieceres autore un vadītāja Anita Imaka stāsta, ka šīs tikšanās sastāv no divām daļām – garīgās un praktiskās. Garīgajā daļā ir slavēšana un pārdomas, kas pāriet uz praktisku darbošanos, kas ir saistīta ar vakara tēmu. “Caur radošumu Dievs atjauno un stiprina cilvēka garu un dvēseli,” uzskata Anita, “Radošums ir līdzeklis, kas palīdz sirdij atvērties. Citreiz caur radošu darbošanos ir iespējams tikt dziļāk, tuvāk klāt lietām, kas parasti ir apslēptas.”

Līdz šim ir veidoti māla trauki un gleznotas gleznas. Janvāra nogalē sievietes bija aicinātas uz meistarklasi “Dzīves garša”, kur varēja pagatavot savu garšvielu maisījumu. Tagad februārī tiek plānots radošais vakars “Ķēniņa meita”, kur tiks domāts par to, kā tas ir – būt Ķēniņa meitām, un sievietēm būs iespēja pērļošanas tehnikā pagatavot pērļu kroni, matu sprādzes vai rokassprādzi. Papildu informācija par radošuma vakariem pieejama Ogres Trīsvienības baptistu draudzes Facebook lapā.