Lai palīdzētu senioriem un cilvēkiem ar invaliditāti izplatīt viņu gatavotus rokdarbus, Covid-19 ierobežojumu laikā izveidojās sociālais uzņēmums “Tiptip”, kura vadītāja Nora Heinrihsone viesosies raidierakstā “Ogres DOMS”. Sarunas ierakstu Youtube Ogres DOMS kanāla pirmizrādē varēs skatīties 13. februārī pulksten 19:00.

Saruna norisināsies ar mācītāju Daini Pandaru ciklā “Domino ar mācītāju”, kuras laikā savstarpējā dialogā ar Noru Heinrihsoni būs iespēja uzzināt par sociālā uzņēmuma “Tiptip” tapšanu, tā nozīmi Covid-19 ierobežojumu periodā, kā arī par izaicinājumiem un stereotipiem, kas skar seniorus un cilvēkus ar invaliditāti. Tā kā raidieraksta viešņa ir arī matemātikas skolotāja Ikšķiles “Brīvajā skolā”, tiks apspriestas arī tēmas par lauku skolu slēgšanu un problēmām Latvijas izglītības sistēmā.

Pateicoties “Tiptip” darbībai gandrīz 70 seniori un cilvēki ar invaliditāti var realizēt savus izgatavotos rokdarbus (adītus, no māla un ādas veidotus, gleznotus utt.) interneta platformā “tiptip.lv”, kā arī veikaliņā Ogrē, kafejnīcas “Zelta Liepa” telpās.