Izdevniecība “Parakletos” ir izdevusi vairākas kristīga satura grāmatas un tagad piedāvā iespēju iegādāties arī Bībeles – gan ar 1965. gada, gan 2012.gada tulkojumu, gan arī īpaši izveidotas Bībeles versijas baikeriem un tālbraucējiem, kā arī bērniem.

Bībele joprojām ir pasaulē populārākā grāmata, kurā atklājas īpašais Dieva plāns cilvēcei - atpestīt to no grēka varas un atjaunot Dieva vadību cilvēku sirdīs, lai viņi dzīvotu saskanīgās attiecībās ar savu Radītāju un Viņa paredzēto dzīves plānu.

Lasot Bībeli cilvēks ne tikai ierauga kāds ir Dievs, bet arvien vairāk izprot savas dzīves jēgu un iegūst saprašanu par garīgo pasauli. Šajā grāmatā ir iekļauti vēsturiski apstiprināti stāsti un liecības par Dieva darbību cilvēces vēsturē, kā arī iekļautas atklāsmes un pamācības, kas palīdz ieraudzīt lielo atbildību, ko nes katra cilvēka izvēle. “Parakletos” ir garīgā atbalsta resursu izdevējs, kas nodarbojas ar kristīgās literatūras publicēšanu un izplatīšanu Latvijā un citviet pasaulē. Iegādāties Bībeli vai citu garīgo literatūru var interneta vietnē parakletos.lv.