New York Times bestselleru autore Dženija Allena (Jennie Allen) atkal ziņo, ka Dieva Gars ir iekustinājis tūkstošiem koledžas studentu sirdis, šoreiz Floridas štata universitātē Talahasī, ASV.

Viņa Instagram un Facebook publicēja ierakstu, kurā dalījās ar fotoattēlu, kurā redzama kāda studente, kas bija tikko kristīta universitātes strūklakā. Viņa raksta: “Tas notiek atkal! Floridas štata universitātē kristības! Simtiem, varbūt tūkstoš studentu nāca uz priekšu, lai uzticētos Jēzum. Mēs nevaram izskaidrot to, kas notiek, kā vien tikai ar Svēto Garu.”

Nejaušās kristības bija rezultāts dievkalpojumam ar nosaukumu Unite FSU jeb “Apvieno Floridas štata universitāti”, kas notika ceturtdien, 15. februārī. Allena turpina: "Šovakar 4500 Floridas štata universitātes studenti izsūdzēja grēkus. Simtiem cilvēku nāca uz priekšu, lai uzticētos Kristum. Mēs kristījām simtiem cilvēku strūklakā pie universitātes, kas parasti tiek izmantota ballītēm. Un tas viss ir tikai sākums. Tas burtiski ir visur, kur es šobrīd eju. Atdzimšana ir šeit. Un tas nav izskaidrojams - jo tas ir Dievs!" Pēc tam nokristītie studenti tiek iesaistīti apkārtnes draudzēs.