Dažādu konfesiju un draudžu mācītāji un kalpotāji apvienojušies kopīgā iecerē – aizsniegt Latvijas jauniešus ar evaņģēlija vēsti. Jauniešu atmodas diena – Latvijas reģionu tūre – notiks no 9. marta līdz 13. aprīlim.

Evaņģelizācijas tūres organizatori ir pārliecināti, ka katrai paaudzei jāpiedzīvo personīga sastapšanās ar Jēzu. Viņi tic par atmodu Y (Milenium), Z (Digitālie bērni) un A (Digitālie mazuļi) paaudzēs. Atmodas diena ir Latvijas reģionu jauniešu iespēja savienoties un piedzīvot Dievu caur attiecībām, pielūgsmi, uzrunām un kalpošanu. Jauniešu atmodas dienas organizē mācītāji Dāvids Gleške, Matīss Babrovskis, Daniels Ozolinkevičs, Kristaps Āboltiņš, Erlands Zaluckis, Aleksejs Timošenko, Mārcis Jukumsons, Toms Bermaks, Mārtiņš Tīrons, Konstantīns Deiko, Viktors Volčenko un citi. Slavēšanu vadīs “Prieka Vēsts”, “Dieva mājas”, Liepājas centra draudzes, Bauskas “Jaunā dzīve”, “New Life” draudžu slavētāji, Greisa Peremota un citi mūziķi.

Pirmā tikšanās jauniešiem paredzēta sestdien, 9. martā Zemgales reģionā, Bauskā, kristīgajā centrā “Jaunā dzīve” (Mēmeles ielā 1b). Sākums plkst. 11.00 – apmācības – mācītāju un jauniešu vadītāju tikšanās, pēc tam plkst. 14.00 pirmā sesija – jauniešu dievkalpojums, darba grupas un iziešana pilsētā, plkst. 17.00 otrā sesija – pielūgsmes un lūgšanu vakars ar uzrunām un kalpošanu. Plašāka informācija pieejama interneta vietnē jauniesi.lv.