Saskaņā ar jaunākajiem datiem, aptuveni trešdaļa populārā seriāla “Chosen” jeb “Izredzētie” skatītāji nav kristieši. Jāpiebilst, ka seriāls tagad pieejams arī tādās lielākajās platformās kā “Netflix” un “Amazon Prime”.

Seriāls tika sākts 2017. gadā, bet 2020. gada pandēmijas laikā ieguva strauju popularitātes kāpumu, un pašlaik tiek rādīta 4. sezona. Seriāla “Izredzētie” oriģinālsatura viceprezidente Katrīna Varnoka (Katherine Warnock) atzīst, ka šie rezultāti ir pārsteidzoši. Turklāt vēl pārsteidzis fakts, cik lielā mērā šo seriālu skatās Z paaudze (dzimuši no 1997 līdz 2012. gadam) un jaunāki cilvēki, jo galvenā auditorija ir vidējās paaudzes cilvēki un vecāki. Varnoka norāda, ka Bībeles Jēzus ir piesaistījis "visdažādākos cilvēkus un pasaules uzskatus". Viņa un viņas komanda nesen uzklausījuši kādu seriāla fanu, kurš ir agnostiķis un sacījis, ka, skatoties seriālu, viņš bieži raud.

Varnoka arī apstiprināja, ka seriāla “Izredzētie” 5. sezonā uzmanības centrā būs Jēzus ieiešana Jeruzalemē. Savukārt attiecīgi 6. un 7. sezonā tiks stāstīts par krustā sišanu un augšāmcelšanos.