Latvijas vīru biedrības vadītājs Andars Ignacs un biedrības “Klints” vadītājs Aigars Ziemelis aicina vīrus uz tikšanos Kurmenes jauniešu centrā “Klints”, Kurmenes pagasta skolā, Bauskas novadā, 9. martā plkst. 12.00.

Šajā pasākumā katrs varēs dalīties ar šodienas izaicinājumiem un tiks meklētas atbildes uz to risinājumiem kopā ar vīru biedrību. Varēs uzklausīt jauniešu centra “Klints” misijas un vīzijas stāstu, vīrieša garīgā spēka realizācijā. Būs arī viesošanās pie vietējā uzņēmēja, laivu nomas uzņēmuma “LUTAUŠI” īpašnieka, lai piedzīvotu vīrieša neatlaidības liecību biznesa uzsākšanai un attīstībai laukos. Tāpat arī tiks apciemota Bruknas Muiža, lai klātienē tiktos ar muižas saimnieku, kas ikdienā strādā kopā ar atkarību nomāktiem vīriem, lai atkal celtu viņos vīrieša pašapziņu.

Kā norāda Andars Ignacs, vīrieša būtība nav jāizgudro no jauna. Tā nav jāveido no viedokļiem, pieredzes, filmām, sajūtām vai pat empīriskiem pierādījumiem. Vīrieša etalons ir jau uzrakstīts Dieva Vārdā, un no tā nevajadzētu atkāpties. Pieteikšanās pa tālruni 20038364.