Kristīgā jauniešu organizācija rīko astoņu nedēļu ilgu evaņģelizācijas turneju pa elitārām universitātēm ASV, cerot ar evaņģēliju iepazīstināt aptuveni 75 000 studentu. Šī gada tēma ir "Jēzus sagrauj".

Kampaņas mērķis ir aizsniegt studentus ar to, ko Mets Benets (Matt Bennett), “Christian Union” dibinātājs un prezidents, nosaucis par "daudzpusīgu plānu, kas ietver gan digitālos plašsaziņas līdzekļus, gan arī pasākumus studentu pilsētiņās". Kampaņa "Jēzus sagrauj" tiks plaši popularizēta sociālajos plašsaziņas līdzekļos, kā arī bezsaistes reklāmās, kas tiks izvietotas deviņās skolas pilsētiņās. Tiks rīkoti evaņģelizācijas pasākumi, organizētas intervijas ar studentiem par Jēzu un reliģiju. Deviņās universitātēs tiks izplatītas skrejlapas, plakāti, uzlīmes un T-krekli arī ar vēstījumu "Jēzus sagrauj".

"Šodien studenti valsts universitātēs lielākoties nezina par vissvarīgāko vēsti cilvēces vēsturē," sacīja Benets. - "Jēzus Kristus pasaulē ir paveicis vairāk laba nekā jebkurš cits cilvēks, un šie studenti ir pelnījuši to zināt. Viņš ir arī vienīgais, kas var piedot grēkus un pārcelt mūs no tumsas valstības uz gaismas valstību. Mums jādara viss, ko varam, lai dotu šiem studentiem iespēju ticēt Viņam."