Biedrībai “Asociācija “Ģimene”” jau rit 16. darbības gads. Tā ir atvērta nevalstiska organizācija, kas runā par ģimenes, laulības un cilvēka dzīvības svētuma stiprināšanu Latvijas sabiedrībā. Asociācijas pamatdarbību nodrošina septiņi valdes locekļi, kas ir atvērti sadarbībai ar citām NVO, speciālistiem un ģimeņu vērtību aizstāvības aktīvistiem, lai kopā izvirzītu un sasniegtu arvien aktuālus mērķus.

Biedrības vadītājs Rihards Kostigovs informē, ka valdei ir pievienojušies jauni biedri. Ir notikusi valdes locekļu maiņa, kurā divi ilggadējie biedrības valdes locekļi nodod stafeti jauniem spēkiem. Jaunajā apstiprinātajā valdē darbu sāk Andars Ignacs un Alīna Ozoliņa.

Abi jaunie valdes locekļi esot cieši sadarbojušies ar “Asociāciju “Ģimene””, apliecinot kopīgu redzējumu par stratēģiju un soļiem, ko NVO spēj spert, lai Latvijā nepagurstoši dienas kārtībā tiku celti jautājumi par ģimeni, laulību un dzīvību. Alīna Ozoliņa ir starptautiskās kustības “Bērni Vispirms” (Them before us”) idejas nesēja Latvijā, cieši arī sekojot līdzi vēsmām, kas apdraud dabiskās izpratnes par dzīvību un ģimeni pastāvēšanu un aktīvi reaģējot.

“Latvijas Vīru biedrības” vadītājs Andars Ignacs, kurš arī ir pievienojies “Asociācijas “Ģimene”” jaunajam valdes sastāvam ir paudis sekojošo: “Es ticu, ka Dievs radīja ģimeni, nevis pašu sabiedrību. Sabiedrība balstās uz ģimeni un ir tik stipra, cik stiprs šodien ir vīrietis savā patiesajā aicinājumā. Mums katram ir jādomā par to, kādu mantojumu mēs atstāsim saviem bērniem.”

Savukārt Rihards Kostigovs norāda, ka jaunās valdes komanda turpinās iedrošināt ikvienu vērtību aizstāvi investēt savas spējas, talantus un resursus mūsu sabiedrības pamatšūnā – ģimenē.