Labdarības organizācija “Un Verre d'Eau” (tulkojumā “Glāze ūdens”) ir izvirzījusi mērķi 30 dienu laikā savākt 30 000 piena maisījumu zīdaiņiem 400 gramu iepakojumā, lai palīdzētu Čadas bērniem, kuriem piens nepieciešams izdzīvošanai.

Līdzīgas ziedojumu kampaņas laikā 2020. gadā organizācija savāca pietiekami daudz līdzekļu, lai nodrošinātu piena piegādi līdz šim. Toreiz kampaņas "Piens zīdaiņiem Čadā" laikā tika savākti 230 000 eiro, lai iegādātos zīdaiņu maisījumus. Tomēr marta beigās krājumi sākuši izsīkt. Tagad ar vadmotīvu "Vairāk nekā piens, cerība uz dzīvību" organizācija ir paziņojusi par jaunas steidzamas kampaņas uzsākšanu.

Labdarības organizācija “Un Verre d'Eau” savā tīmekļvietnē dalās ar kādu aizkustinošu stāstu par Aminu, Čadas bērnu. Tāpat kā daudzi bērni Čadā, Aminas māte zaudēja dzīvību dzemdību laikā. Meitenītes izdzīvošana ir atkarīga no piena, bet viņas vecmāmiņa Sāra ir pārāk veca, lai viņu zīdītu. Tādēļ mazulītei nepieciešams piena maisījums. Šis ir tikai viens no tūkstošiem stāstu, kur kampaņā iegūtie līdzekļi piena maisījuma iegādei, palīdzēs saglabāt bērniņu dzīvības.