Tearija Senga (Theary Seng), ievērojama kristiete, cilvēktiesību aktīviste un Bībeles redaktore, izcieš sešu gadu cietumsodu. Tagad, badastreika laikā, veselības stāvokļa dēļ, viņa bija jānogādā slimnīcā.

Tearija Senga ir Kambodžas un ASV pilsone, juriste, cilvēktiesību aktīviste un Bībeles redaktore. Policija viņu apcietināja 2022. gadā pēc tam, kad tiesa viņu atzina par vainīgu apsūdzībās par valsts nodevību. Viņa kļuva par vienu no upuriem masveida tiesas procesos, ko valdība izmantoja, lai vērstos pret saviem politiskajiem oponentiem.

Kopš tā laika Senga izcieš sešu gadu cietumsodu. Nesen viņa sāka bada streiku, protestējot pret 60 politieslodzīto ieslodzīšanu. Viens no viņas ģimenes avotiem teica: "Neraugoties uz to, ka viņa atrodas tukšā kamerā un ir ar ierobežotajiem resursiem, viņa neļauj situācijai nomākt viņas garastāvokli, jo viņa cieš tāda mērķa dēļ, kas ir augstāks par viņas personīgajām interesēm." Tomēr bada streika laikā viņa bija jānogādā cietuma slimnīcā novērošanai, jo viņas veselība ir apdraudēta. ASV ir ierosinājusi aizliegt izsniegt Kambodžas amatpersonām vīzas, Tearijas Sengas nelikumīgās ieslodzīšanas dēļ.