31. maijā, noslēdzot aktīvo raidījumu sezonu, Latvijas Kristīgā radio prezidents Tālivaldis Tālbergs uzrunāja klausītājus ar 100. Psalma vārdiem un pateicās Dievam un ikvienam, kurš ar savu darbu, laiku, lūgšanām un ziedojumiem atbalsta kristīgā radio darbu.

Vasaras sezona iesākusies ar jaunu grāmatas lasījumu. No 31. maija darbdienās 9.30 ar atkārtojumu 20.00 Sandra Glāzupa lasīs Roja Hesiona grāmatu “Golgātas ceļš”. Arī LKR dievkalpojumi “Pie Tā Kunga galda” turpinās notikt katra mēneša pirmajā svētdienā. Tuvākais dievkalpojums tiešraidē 2. jūnijā 15.00. Raidījumi, kas devušies pārtraukumā un ēterā atgriezīsies septembrī, skanēs atkārtojumā. Raidījumi “Vērtību kompass” un “Klausies, Latvija!” jaunus ierakstus piedāvās attiecīgi, sākot ar jūliju un augustu. LKR programma vasarā pieejama lkr.lv.

Latvijas Kristīgajam radio turpmākā darba vajadzībām ir nepieciešami seši jauni raidītāji – Alūksnē, Cesvainē, Daugavpilī, Jēkabpilī, Krāslavā un Ventspilī. Šajās pilsētās šiem raidītājiem ir 12 un vairāk gadu, kas nozīmē, ka tie ir jāmaina. Viens raidītājs izmaksā 3000 eiro. Ziedot Latvijas Kristīgā radio darbam un jaunajiem raidītājiem tagad ērti arī mājas lapā lkr.lv. Tāpat savu ziedojumu jūs varat atstāt Ziedojuma stendā Rīgā, Stabu ielā 77a. Pateicoties ziedotājiem šodien, patiesības vēsts varēs skanēt arī rīt.

Latvijas Kristīgā radio prezidenta Tālivalža Tālberga uzruna šeit.