Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas "Celtics" vienība pirmdien izcīnījusi Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempiontitulu. Vienības galvenais treneris Džozefs Mazzulla (Joseph Mazzulla) pēcspēles interviju laikā bija tērpies T kreklā ar uzrakstu "Bet vispirms... ļaujiet man pateikties Dievam".

Otrdienas rītā apģērbu tīmekļa vietnēs jau tika izpārdoti līdzīgi krekli. Intervijās Mazulla uzsvēra ka “Dievs mūs šeit iecēlis ne velti”. Mazzullas spēcīgā ticība Kristum bieži vien ir novedusi pie tādiem mirkļiem kā, piemēram, kad pagājušajā sezonā viņam jautāja, vai viņš ir ticies ar britu karalisko ģimeni, kad spēli apmeklēja princis Viljams. Mazzulla atbildēja: “Jēzus, Marija un Jāzeps. Es pazīstu tikai vienu karalisko ģimeni.”

2023. gadā Mazulla raidījumam "Sports Spectrum" raidierakstā pastāstīja, ka savu vadības stilu cenšas modelēt pēc Jēzus parauga. “Tā daļa no Viņa [Jēzus], kas man it kā visvairāk rezonē, ir Viņa vadības stils un tas, kāds Viņš bija kā cilvēks... Neatkarīgi no visa pārējā, ir iemesls, kāpēc 2023 gadus vēlāk cilvēki joprojām par Viņu runā.”

Pēcspēles intervijā Bostonas "Celtics" spēlētājs Džeisons Teitums (Jason Tatum) arī pateicās Dievam sakot: "Pirmkārt, Dievs ir vislielākais. Ne tāpēc, ka mēs uzvarējām, bet gan tāpēc, ka Dievs mani nolika tādā pozīcijā, lai es varētu maksimāli izmantot savas Dieva dotās spējas un būtu šo puišu un manas ģimenes ieskauts - tā ir neticama sajūta."