Kristīgo sportistu biedrība (“Fellowhip of Christian Athletes”) šovasar visā pasaulē rīkotajās nometnēs, kas vērstas uz Kristu, izdalīs 200 000 Bībeļu. Šīs nometnes ir vieta, kur treneri un sportisti var veltīt sevi savam sporta veidam, savai komandai un – pats galvenais – savai ticībai.

Pagājušajā gadā biedrība organizēja 1042 nometnes ASV un ārzemēs, kurās piedalījās vairāk nekā 110 000 dalībnieku. Nometnēs sportisti ne tikai trenējas savā sporta veidā, bet arī saņem "garīgo apmācību", kas treneriem un sportistiem atgādina, ka viņu identitāte un vērtība ir atrodama Kristū. Šogad Kristīgo sportistu biedrība ir izvēlējusies tēmu “24/7”, kuras pamatā ir vēstule Romiešiem 15:13 – "Bet cerības devējs Dievs lai piepilda jūs ar visu prieku un mieru ticībā, lai jūs kļūtu bagāti cerībā Svētā Gara spēkā”.

2023. gadā Kristīgo sportistu biedrība izdalīja 230 247 Bībeles, lai palīdzētu treneriem un sportistiem attīstīt augošas attiecības ar Jēzu Kristu un Viņa draudzi. Ar šo nometņu, Bībeles izdalīšanas un citu programmu palīdzību biedrība kopš tās dibināšanas 1954. gadā ir devusi ieguldījumu tūkstošiem sportistu un treneru.