Šogad Glastonberijas festivālā, kas notiek Apvienotajā Karalistē, pulcējušies vairāk nekā 200 tūkstoši apmeklētāju, lai vērotu tādu zvaigžņu kā Dua Lipa un Coldplay uzstāšanos. Līdzās pasaules lielākajiem popmūzikas hītiem skanēja arī kristīgā mūzika.

Kristīgo mūziku, kuru daudzi no apmeklētājiem atceras no skolas gaitām, izpildīja dziedātājs un skolotājs Džeimss Partridžs (James Partridge). Sociālajos tīklos publicētajos videoklipos ir redzams, kā vairāki simti cilvēku aizrautīgi pievienojas mūziķim, dziedot līdzi. Džeimss Partridžs kāpa uz skatuves pirmajā un otrajā festivāla dienā, aicinot pūli dziedāt tādas dziesmas kā “Shine Jesus Shine”, “Oil in My Lamp”, “This Little Light of Mine”, un “He's Got The Whole World In His Hands”. Jāpiebilst, ka šīs dziesmas būs pazīstamas arī latviešu bērnu svētdienas skolās.

Džeimss Partridžs māca mūziku dažādās skolās, tostarp Kensingtonas sagatavošanas skolā, Svētā Pāvila jaunākajā skolā, Svētā Džeimsa skolā un Ibstock Place skolā. Viņš apceļo valsti, izpildot šīs nostalģiskās dziesmas bērniem, kā arī pieaugušajiem, kuri vēlas vēlreiz izdzīvot savu jaunību.