Izdevniecība “Patmos” klajā laidusi Elīnas Ģipsles grāmatu bērniem “Kad es biju maza meitene”. Tā ir stāstu grāmata par saulaino bērnību, kā arī viegli uztveramām garīgām atziņām un ar vecākiem kopīgi pārrunājamiem un veicamiem uzdevumiem.

Ja kādreiz bērnībā esat bez vecāku ziņas rosījušies virtuvē, cerot īstenot savus kulināros sapņus, ja esat devušies tālos ceļojumos ar divriteni uz tuvējo pļavu, līdzi ņemot ledusskapī uz ātru roku atrodamos našķus, ja esat risinājuši ar saviem brāļiem, māsām, pagalma draugiem nebeidzamās diskusijas par to, kurš būs pirmais un kāpēc tieši viņš, ja esat spēlējuši veikalus, skolas, ārstus vai, kā šai grāmatiņā, bibliotēkas, tad Elīnas Ģipsles sirsnīgie stāsti jūs aizvedīs skaistos, saulainos atmiņu ceļojumos, kurus, izlasot grāmatiņu, varēsiet pastāstīt saviem bērniem.

Bet šajās lappusēs nav tikai atmiņas un emocijas, tajās autore dalījusies arī vērtīgās un tajā pašā laikā viegli uztveramās garīgās atziņās un katra stāstiņa noslēgumā piedāvājusi gan kopā veicamu uzdevumu, gan arī kopā pārrunājamu tematu, jo tieši kopā būšanas un kopā lasīšanas piedzīvojums ir grāmatas lielā pievienotā vērtība. Ja vēlaties lai arī jūsu mājās tā kļūst par ierosmi kvalitatīvam kopā pavadītam laikam ar bērniem, tad šo grāmatu var iegādāties izdevniecības “Patmos” veikalā vai arī internetveikalā.