Ap simts vīru reizi mēnesī tiekas Ogrē, lai dalītos viens ar otru kopīgā ticībā. Vīru sapulcēs var piedalīties ikviens, neatkarīgi no ticības pieredzes, statusa, vecuma vai ģimenes stāvokļa. Dziesmas, mācītāja uzruna un dzīvesstāsts paredzēts arī 2. augustā.

Šajā piektdienā muzikālo daļu vadīs vīri no Kuldīgas kristiešu draudzes “Dieva mājas”.  Ar savu dzīves stāstu dalīsies Mārtiņš Donga, grāmatas “Sinepju graudiņš” autors, un ar Dieva Vārdu uzrunās Gatis Rožkalns no Kuldīgas draudzes. Vakars iesāksies ar vakariņām, tad sekos mūzika, uzrunas, liecības un aizlūgšanas. Vīru sapulces organizē Ogres kristiešu draudze “Vārda Spēks” sadarbībā ar citu draudžu mācītājiem un kalpotājiem. Šīs tikšanās apmeklē vīri no dažādām vietām Latvijā – Jelgavas, Rīgas, Bauskas, Valmieras, Jēkabpils un citām vietām.

Vīru sapulces parasti notiek katra mēneša pirmajā piektdienā. Informācija par tām tiek izvietota sociālajos tīklos. Tuvākā tikšanās piektdien, 2. augustā, pulksten 18.00 Ogrē, t/c "Ogres Prestižs", 3. stāvā. Nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās pa tālruni 22825084 (mācītājs Agris Ginko).