LELB Bolderājas draudze 9. augustā aicina ikvienu kristieti, kam sirdī ir lūgšana par Bolderāju, uz lūgšanu un slavēšanas gājienu “Gaisma ceļš”. Tā būs iziešana Bolderājas ielās, kopā slavējot, lūdzot un liecinot par Kristus gaismu šai apkaimei.

“Gaismas ceļš” Bolderājas ielās tiek rīkots jau trešo gadu. Iepriekšējos gados ir piedzīvota šīs lūgšanas svētījošā ietekme pār šo apkaimi, mājām un ģimenēm, ikvienu ceļa gājēju un ikvienu ceļā sastapto. Gadsimtiem ilgi kristiešiem ir pazīstama Krusta ceļa lūgšana, pārdomājot un sirdī sekojot līdzi Kristus ciešanu ceļam uz Golgātu. Gaismas ceļš ir lūgšana, kura aicina sekot Jēzum Viņa augšāmcelšanās ceļā, svinot un priecājoties, ka Augšāmcelšanās brīdī ciešanu krusts ir pārveidots godības krustā, nāves koks - dzīvības kokā, ciešanu rīks kļuvis par dziedināšanas avotu. Gaismas ceļa tradīcija ir veidojusies Tiberiādes kopienā un tā autors ir kopienas dibinātājs, brālis Marks.

“Gaismas ceļa” gājiens sāksies plkst. 19.00 Bolderājas luterāņu baznīcā (Lielā iela 45) un turpat arī noslēgsies ar slavēšanu un pielūgsmi (ap plkst. 21.30). Pulcēšanās no plkst. 18.30.