Ir iznācis žurnāla “Svētdienas Rīts” augusta numurs. Tajā publicētas palīgbīskapa Ulda Gailīša un citu mācītāju pārdomas un uzrunas. Tāpat var lasīt par nozīmīgiem svētkiem un jubilejām, kā arī kristīgo mediķu ieceri izdot grāmatu. Pieejama lappusīte arī bērniem.

Jubileju vidū tiek svinēta prāvesta Ēvalda Bērziņa ordinācijas 30. gadskārta, dubultsvētki Kristus Spēka Aizkraukles draudzē, diriģentes Benitas Paegles – 80, kā arī Diakonijas centra 30 gadi. Žurnāls iepazīstina ar “Latvijas goda ģimeni 2024” – Agritas un Roberta Otomeru ģimeni, kā arī ar Raimondu Alpi, kurš jau vairāk nekā 30 gadus spēlē ērģeles un darina mācītāju amattērpus. Savukārt rubrika “Ārzemēs” stāsta par draudzi Amerikā, kas organizē mūzikas skolu un kafejnīcām vientuļajiem Šveicē, kas gūst atsaucību. Tāpat jaunākajā izdevumā vēstis no “Vajātās baznīcas” – šoreiz Turcijas.

Žurnālu “Svētdienas Rīts” var abonēt arī draudzes, kā arī uzdāvināt žurnāla abonementu savas pilsētas vai ciema bibliotēkai. Izdevumu iespējams iegādāties SIA IHTIS grāmatveikalā Rīgā, Mazā Pils ielā 4 un preses tirdzniecības vietās Latvijā.