Vasarsvētku mācītājs Normunds Āboliņš aicina pievienoties Ticības pamatapmācību kursam. Tās būs 14 nodarbības, kas sāksies 9. septembrī un notiks katru pirmdienu no pulksten 19:00 tiešsaistē vai klātienē Rīgā, Bieķensalas ielā 40 (2. stāvā).

Daudz vieglāk pieņemt Dieva gribu savā dzīvē kļūst tad, kad mēs zinām kristietības pamatus, saka mācītājs Normunds Āboliņš. Tad mēs varam nospraust darbības virzienu un dzīves ceļu, kurš nav viegli noārdāms ar citu cilvēku pūlēm vai apstākļiem. Tad, kad zinām, kam ticam, un tas, kam ticam, ir bībeliski, tad varam droši iet pa to šauro ceļu, kuru Dievs liek mūsu priekšā. No pareizas doktrīnas iegūstam arī ikdienas darba situācijās, ģimenē un attiecībās ar mūsu draugiem. Doktrīna iespaido visas mūsu dzīves jomas, ieskaitot attiecības ar citiem cilvēkiem. Ja doktrīnai nevelta pienācīgu uzmanību vai tajā tiek iejauktas nepareizas idejas, tad gaidāmais rezultāts ir vāji, sekli kristieši, vienmēr dzīvojoši kā zīdaiņi ticībā un piekrāpti ticīgie, kuru glābšana gala rezultātā ir iznīcināta, uzskata mācītājs.

Ticības pamatapmācību kursam jāpiesakās, rakstot uz e-pastu: patverums.riga@gmail.com vai zvanot pa tālruni 29439767. Ticības pamatapmācību kursu vadīs mācītājs Normunds Āboliņš. Viņš šobrīd kalpo vasarsvētku draudzēs Bauskā un Rīgā, un jau šajā svētdienā, 25. augustā, uzsāks kalpošanu Smiltenē.