Brocēnu draudzē 30. jūnijā notika ilgi gaidīti svētki. Draudze jau 7 gadus bija lūgusi un gaidījusi savu garīdznieku. Nu draudze vienlaikus tika uzreiz pie diviem Latvijas Baptistu draudžu savienības (LBDS) licencētiem garīdzniekiem – sludinātāja Jāņa Ābola un misionāra David Michael Carrillo.

Dievkalpojumu vadīja Latvijas Baptistu draudžu savienības (LBDS) Garīdznieku brālības vadītājs Edgars Godiņš, kalpoja Baltijas pastorālā institūta (BPI) Studentu izaugsmes vadītājs Tomass Šulcs un Saldus draudzes sludinātājs Dāvids Viskupaitis, svētrunu teica Āgenskalna draudzes mācītājs Edgars Mažis, atgādinot jaunajiem garīdzniekiem un draudzei, ka tās mērķis ir pieaugt patiesā mīlestībā, gūt vienotību ticībā un atziņā.

Jānis Ābols ar sievu Rudīti un jaunākiem bērniem– Ansi Timoteju un Letīciju dzīvo Skrundā. Viņi bija Saldus baptistu draudzes locekļi. Abi pēc profesijas ir skolotāji, taču Jānis strādā arī citos darbos. 2019. gadā Jānis uzsāka mācības Baltijas pastorālajā institūtā (BPI). David Michael Carrillo jau 14 gadus dzīvo Latvijā, kalpo Striķu sākumskolā, Svētā Gregora izglītības centrā un nu jau 9 gadus arī Brocēnu draudzē.