Ticībā Dievam balstītā filma par ASV bijušo prezidentu Ronaldu Reiganu pārspēja gaidītos rezultātus un turpināja tos uzlabot arī otrajā nedēļā pēc pirmizrādes. Pirmizrādes nedēļā filmu reitingā filma “Reigans” sasniedza 4. pozīciju, taču otrajā nedēļā tā pakāpās uz 3. vietu un ienesa 18 miljonus dolāru.

Par tikpat iespaidīgu tiek uzskatīts fakts, ka filmas skatījumi otrajā nedēļā nokritās tikai par 31,6 procentiem, lai gan tipiski filmu skatījumi krīt par vismaz 40 līdz 60 procentiem otrajā nedēļā pēc pirmizrādes. Turklāt biļešu kases eksperti bija paredzējuši, ka filmas ienākumi pirmizrādes nedēļas nogalē būs zem 10 miljoniem, taču filmas ieņēmumi bija virs 10 miljoniem jau pirmizrādes nedēļas nogalē.

Filma stāsta par ASV prezidentu Reiganu un to spēlē aktieris Deniss Kveids. Aktiera mīļākais prezidents esot bijis tieši Ronalds Reigans. Kveids arī uzsvēra, ka tieši Reigans bija tas, kurš izbeidza auksto karu. Kveids teica. “... Viņš manā dzīvē ieņēma lielu vietu. Kad man piedāvāja šo lomu, man pār muguru pārskrēja īstas baiļu tirpas.”