Drīz jau būs divi gadi, kad Ogrē aizsākās vīru sapulces. Reizi mēnesī pulcējot kopā ap 100 vīriem no dažādām Latvijas vietām, tagad jau otro reizi tai pašā laikā norisināsies tikšanās sievietēm. Abas tikšanās notiks piektdien, 4. oktobrī pulksten 18.00.

Vīru vakars, kā ierasts, notiks tirdzniecības centrā "Ogres Prestižs", 3. stāvā. Šajā reizē ar dziesmām priecēs mūziķis Nauris Malāhovs. Ar savu dzīves stāstu uzrunās Agris Krauja. Dieva Vārdu sludinās viens no Jelgavas vasarsvētku draudzes mācītājiem Marks Ozolinkevičs. Savukārt sievietes aicinātas tikties Dārza ielā 25, 2. stāvā. Slavēšanu vadīs slavētājas no Ogres. Ar savu dzīves stāstu uzrunās Sindija Tuča. Ar Dieva Vārdu dalīsies Marta Ozolinkeviča. Vakara gaitā vīriem paredzētas vakariņas, sievietēm - uzkodas, laiks sadraudzībā pie galdiņiem, dzīvi mainoši stāsti, kā arī aizlūgšanas vienam par otru.

Vīru sapulces un sieviešu tikšanos organizē Ogres kristiešu draudze “Vārda Spēks” sadarbībā ar dažādu konfesiju un draudžu mācītājiem un kalpotājiem. Šajos vakaros var piedalīties ikviens neatkarīgi no savas ticības pieredzes, ģimenes stāvokļa vai vecuma. Pieteikšanās pa tālruni 22825084 (vīriem – mācītājs Agris Ginko) un 29511453 (sievietēm – Benita).